Hoppá! Kiderült, hogy férjnél van Elizabeth Olsen

Egy interjúban ejtette el lazán a dolgot.
-----

Mindig is óvta magánéletét a Marvel-filmekből és sorozatokból ismert Elizabeth Olsen, aki egyébként a világ egyik leghíresebb ikerpárjának, Mary-Kate és Ashley Olsennek a húga. Így hát nagyon fiatalon megtapasztalhatta a siker árnyoldalait is, de ez nem akadályozta meg abban, hogy valóra váltsa álmát és nővérei nyomdokaiba lépjen.

Lizzie elég nagy hírnévre tett szert az elmúlt években, de végig nagyon odafigyelt arra, hogy ne teregesse ki a magánéletét. Annyit lehetett tudni, hogy még 2017-ben jöttek össze a Milo Greene nevezetű banda frontemberével, Robbie Arnett-tel, aztán 2019-ben már az a hír járta, hogy megvolt az eljegyzés is.

De most kiderült egy újabb részlet a kapcsolatukról, ráadásul nem is egy apróság. A WandaVízió sztárjával és Kaley Cuocóval forgatta le a Variety az Actors on Actors nevezetű videósorozat új részét, ahol Lizzie lazán elejtette, hogy már össze is házasodtak. Részletek nem derülnek ki, de már a férjeként emlegeti Robbie-t, ami nem jelenthet mást.

Aki tud angolul, az megnézheti a teljes videót is itt:

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!