Ki nem találnátok, hogyan ismerkedett meg új pasijával Vanessa Hudgens!

Ilyen egy tipikus love story a pandémia idején.

Lehetetlen a koronavírus-járvány alatt ismerkedni! – gondolhatják sokan. Viszont ez egyáltalán nem igaz, főleg, ha nem régi vágású az ember fia vagy lánya és nyitott is az újdonságokra. Vanessa Hudgensre is rátalált a szerelem a pandémia idején, és nem, nem azért volt neki könnyű, mert egy világhírű színész-énekesnő, csak szimplán nem zárkózott el az új dolgoktól.

Az egykori Disney-sztár Valentin-napon lépte meg a mai kapcsolatok egyik legnagyobb mérföldkövét: Hoppá! Megmutatta új pasiját Vanessa Hudgens 2021. February 16. 08:57 feltöltötte az első közös fotót az Instagramra új pasijával, a baseballjátékos Cole Tuckerrel.

Nemrég pedig azt is elárulta az ET-nek, hogy hogyan ismerkedtek meg. És bizony nem egy mindennapi szerelmi történet az övék: egy zoomos meditációs csoportban ismerkedtek meg. Igen, elég random, ezt Vanessa is elismerte, de hát mit tehet az ember, ha eltalálja Ámor nyila.

„Számomra ő a tökéletes pasi. Boldog vagyok, tényleg nagyon-nagyon boldog. Fontosnak tartom, hogy hálásak legyünk mindenért, ami az életünk része. Az utóbbi időben ezt a mentalitást helyeztem előtérbe és úgy érzem, egyre több csodás dolog történik velem” – áradozott.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!