Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Annyira megviselte a szakítás Katy Perryt, hogy az öngyilkosság is megfordult a fejében

Bár már úton van első közös gyermekük, nem mindig volt felhőtlen a kapcsolatuk Orlando Bloommal.
-----

Nehéz időszakot élt meg 2017-ben Katy Perry, amikor szakítottak Orlando Bloommal és karrierjével kapcsolatban is túl nagy elvárásai voltak saját magával szemben. Sőt, olyannyira komoly volt a helyzet, hogy még az öngyilkosság is megfordult a fejében. Pedig külső szemmel nem is tűnt úgy, hogy nagy a baj, főleg nem karrierjével, de egy apró kis visszaesés a sok siker után betette a kaput.

„Szakítottunk a barátommal, akitől most az első gyermekemet várom, és arra számítottam, hogy szárnyalni fog a karrierem a következő lemezem megjelenésével. De a visszajelzések nem repítettek a magasba, sőt, teljesen a padlóra kerültem” – kezdte a CBC-nek adott interjújában.

Szerencsére azonban még időben rátalált azokra a dolgokra az életében, amikért valóban hálás lehet és így nem merült el teljesen bánatában, aminek bizony rossz vége lett volna. Azt mondja, Isten és a hite segítette ebben, és ez megmentette az életét, különben valószínűleg a mélybe vetette volna magát.

Facebook/Katy Perry

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja akár mobilról is a 116-123 lelki elsősegély telefonszámot.
(díjmentesen hívható éjjel-nappal, az ország egész területéről)

Az Alapítvány az öngyilkosság ellen honlapján, ide kattintva további információ található.

Kedves Olvasó!
Kérjük, támogasd havonta rendszeresen a Nyugat.hu szerkesztőségének a munkáját! Mert veletek együtt tudjuk kideríteni, megírni, megmutatni, hogy mi történik körülöttünk.
Köszönjük!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!