Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Karantén ide vagy oda, megszállott rajongóval gyűlt meg a baja Billie Eilishnak

Már másfél hete folyamatosan felbukkant otthonánál.
Hirdetés
Hirdetés

Egész héten zaklatta Billie Eilisht és családját egy megszállott rajongó, aki újra és újra bepróbálkozott otthonuknál a kijárási korlátozások ellenére is. A 24 éves férfi egyáltalán nem tartotta be a járványhelyzet miatt hozott védelmi intézkedéseket, nem volt rajta se szájmaszk, se kesztyű.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

A fiatal énekesnő bírósághoz is fordult a férfi miatt, az iratokból pedig az derült ki, hogy május 4. óta többször is felbukkant otthonuknál. Folyamatosan nyomogatta csengőt és Billie édesapja hiába kérte kedvesen, hogy távozzon, sőt, azt is próbálta elhitetni vele, hogy rossz háznál próbálkozik, a férfi hajthatatlan volt, találkozni akart kedvencével.

Facebook/Billie Eilish

Billie azt is elárulta, hogy a New York-i férfi egyáltalán nem volt beszámítható. Egy nap este kilenckor újra meglátogatta őket és miközben magában beszélt, türelmesen várt. Leült a teraszon és nekiállt könyvet olvasni, az énekesnő apja pedig újra csak kérlelte, hogy távozzon. A biztonságiaknak aztán bár sikerült elkergetniük, nem sokkal később újra megjelent és kész volt ott tölteni az egész éjszakát is.

Többször is bevitték a rendőrségre, de nem tartották bent, mert nem erőszakoskodott és a koronavírus terjedése miatt próbálják csak azokat lecsukni Amerikában, akik erőszakos bűncselekményt követnek el. A magánlaksértés pedig nem tartozik ide, ezért a férfit felrakták egy buszra, ami hazavitte New Yorkba, Billie pedig kapott egy ideiglenes távol tartási végzést.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés