Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kábítószer és alkohol is volt a Prodigy énekesének szervezetében, amikor végzett magával

Március negyedikén találták meg Keith Flint holttestét és már akkor tudni lehetett, hogy öngyilkos lett.
Hirdetés
Hirdetés

Essexi otthonában találtak rá eszméletlenül a Prodigy provokatív énekesére még március 4-én, reggel nyolc óra tájékában. Az idegenkezűséget azonnal kizárta a rendőrség, majd rövidesen a zenekar is kiadott egy közleményt , amiből kiderült, hogy Keith saját kezével vetett véget életének.

A toxikológiai vizsgálatok eredményéből pedig most kiderült, hogy kokain, alkohol és kodein (a természetes opiát alkaloidok egy fajtája) is volt a szervezetében halálakor – írja a Metro . Ez pedig azért sem okozhat túl nagy meglepetést, mert köztudott volt az énekesről, hogy komoly problémái volt az alkohollal és a kábítószerrel.

Az eredmények nyilvánosságra hozatalával szinte egy időben egyébként felkerült a zenekar hivatalos Instagram-oldalára egy poszt is, amiben a tagok arra buzdítják követőiket ne féljenek segítséget kérni, ha depresszióval, függőséggel vagy az öngyilkosság gondolatával küzdenek.

Kemény időszak volt ez a néhány hét mindannyiunk számára Keef halála miatt. Ha depresszióval, függőséggel küzdesz vagy az öngyilkosság jár a fejedben, de ne nyomd el magadban, ne szenvedj! A Prodigy teljes mellszélességgel támogatja a mentális egészség fenntartását és nem félünk ennek hangot adni azért, hogy megkapja ez a komoly téma a figyelmet, amit érdemel

– írták.

It has been a tough time for everyone over the last few weeks since Keef's passing. If you are struggling with depression, addiction or the impact of suicide, please do not suffer in silence. The Prodigy fully support the campaign to improve mental health for all and give it the respect it deserves. For professional advice in the UK please visit www.mind.org.uk, www.thecalmzone.net, www.samaritans.org For local services around the world, please seek help here: http://www.suicide.org/international-suicide-hotlines.html

58.6k Likes, 1,519 Comments - The Prodigy official (@theprodigyofficial) on Instagram: "It has been a tough time for everyone over the last few weeks since Keef's passing. If you are..."

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja akár mobilról is a 116-123 lelki elsősegély telefonszámot.
(díjmentesen hívható éjjel-nappal, az ország egész területéről)

Az Alapítvány az öngyilkosság ellen honlapján, ide kattintva további információ található.

Hirdetés
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem@nyugat@hu
Hirdetés

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés