Istenes Bence szilveszter óta az El Caminót tolja

Azt mondja, nincs dráma.

Eléggé sokkolta az embereket Istenes Bence nemrég. Kiderült ugyanis, hogy az elmúlt időszakban szinte teljesen eltűnt a föld színéről, még ismerősei sem tudták, hogy mi van vele. Ezért most bejelentkezett a Facebookon, hogy elmondja, mi is a helyzet..

„Boldog új évet először is Mindenkinek! Rövid helyzetjelentés, mivel non stop csörög a telefonom, viszont senki nem ér el... Az El Caminót tolom szilveszter óta... Szeretnék egy kicsit befele fordulni, töltődni, megtalálni a lelkemet, amit a sok munka és a társadalmi elvárások közepette valahol elvesztettem. Nyugalomra és csendre vágyom. Szeretném meghallani a belső hangomat. Nincs dráma, csak egy kis időre van szükségem. Emiatt a kövi pár hónapban nem is vállalok semmilyen nyilvános szereplést! Köszi a megértést. Buen Camino Szimborák” – írta néhány kép társaságában.

Facebook/Ben Istenes
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!