Hoppá! Titokban eljegyezték Taylor Swiftet?

Több mint öt éve dúl a szerelem.
-----

A The Sun értesülései szerint eljegyezte Taylor Swiftet pasija, Joe Alwyn. A lap információi szerint a brit színész néhány hónappal ezelőtt tette fel a nagy kérdést, de egyelőre csak a közvetlen családtagoknak és megbízható, nagyon régi barátoknak árulták el az örömhírt.

„Mindenki titoktartásra esküdött fel. Csak néhány ember tud részleteket az esküvőről, Taylor még a teljes csapatát sem avatta be” – mondta az informátor, aki azt is hozzátette, hogy az énekesnő csak privátban hordja a gyűrűt.

Az eljegyzés hírét hivatalosan még senki sem erősítette meg, ami abból a szempontból egyáltalán nem meglepő, hogy bár a páros már több mint 5 éve együtt van, ritkán mutatkoznak együtt vagy beszélnek kapcsolatukról.

„Szeretnék a lehető legtávolabb tartani a kamerákat. Ez csak az övék. És amikor majd örök hűséget fogadnak egymásnak, biztos, hogy nem lesz ott se a Vogue, se a Rolling Stone, se Hello! magazin. Egyszerű lesz, és elegáns. Akárcsak ők” – mondta a forrás.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!