Hoppá! Gyorshajtás miatt elvették Mihalik Enikő jogosítványát

Jövő áprilisig jó kislánynak kell lennie, különben végleg ugrik a jogsija.

Bár tavaly októberben szerezte meg jogosítványát az USA-ban Mihalik Enikő, egyszer már el is vették tőle. Januárban ugyanis gyorshajtáson kapták, emiatt pedig egy teljes hónapra elvették a jogosítványát.

„Január 1-jén kimentünk Connecticutba és én vezettem. Rajtunk kívül nem volt senki az úton és nem figyeltem a sebességmérőt. Csak azt vettem észre, hogy kijön a rendőr oldalról és villog, és ránéztem a mérföld/óra mérőre és mondom hupsz. És amúgy az a baj, hogy Amerikában, ha megállítanak bármiért, baromi nagy büntetések vannak és nekem elvették egy hónapra a jogsimat. Egyébként a rendőrnéni nagyon kedves volt, ő csak egy ejnye-bejnyét adott és a büntetés nem is volt olyan magas, de aztán elkezdtek jönni a levelek” – árulta el a szupermodell a Viasat3 Adom a napom című műsorában.

Azóta persze már újra vezethet, de jövő áprilisig jó kislánynak kell lennie, különben végleg elvehetik a jogsiját.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!