Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hoppá! Tulajdonképpen bevallotta a Trónok harca sztárja, hogy biszexuális

Bár hamarosan Joe Jonas felesége lesz, most meglepő dolgot árult el szexualitásáról Sophie Turner.
Hirdetés
Hirdetés

A Rolling Stone -nak adott nemrég interjút a világhírű HBO-sorozat Sansa Starkja, akit még 2017 októberében jegyzett el a középső Jonas-bratyó, Joe.

Totál felkészültem már arra, hogy az egész életemet szingliként élem le. Szerintem, ha egyszer megtalálod a tökéletes embert, azt azonnal tudni fogod. Úgy érzem, hogy sokkal öregebb a lelkem, mint ahány éves vagyok valójában. Úgy érzem, hogy már éltem eleget ahhoz, hogy tudjam

– mesélte Sophie.

Happy Valentine's Day my love. You make me the happiest.

1.1m Likes, 2,625 Comments - Sophie Turner (sophiet) on Instagram: "Happy Valentine's Day my love. You make me the happiest."

Aztán ez után jött az érdekesebb rész. Azt mondta ugyanis, hogy találkozott már elég sráccal és lánnyal is, hogy tudja, tényleg Joe az igazi. Igen, lányokkal, nem csak srácokkal.

Mindenki kísérletezget. Ez része a felnőtté válásnak. Nem valaki nemébe, hanem a lelkébe szeretek bele

– vallotta a 23 éves színésznő.

Hirdetés

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés