Holtan találták egy hotelben a világhírű humoristát

Bob Saget 65 éves volt.
-----

Elhunyt Bob Saget, a világ egyik legnépszerűbb tévés apukája. Ő játszotta ugyanis a 80-as évek közkedvelt sorozatában, a Bír-lakban (Full House) az özvegyen maradt Danny Tannert. 65 éves volt.

Saget komikusként is ismert volt, jelenleg is éppen egy műsorával turnézott az USA-ban. Január 7-én indult útnak és a menetrend szerint egészen június 18-ig járta volna az államokat.

A hírek szerint vasárnap találták meg egy orlandói hotelszobában. Eszméletlen volt, ezért a hatóságokon kívül hívták a mentőket is, de újraéleszteni már nem tudták, a helyszínen halottnak nyilvánították.

Arról egyelőre nem közöltek információkat, hogy mi okozta halálát, de annyit elárultak, hogy nincs jele idegenkezűségnek, illetve kábítószer-használatra utaló jeleket sem találtak.

A tragikus hírt Saget családja is megerősítette a The Hollywood Reporternek, de részleteket ők sem árultak el.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!