Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hihetetlenül kidolgozott felsőtestet villantott Chris Hemsworth

A sztárnak még arra is van ideje, hogy két felvétel között gyúrjon egyet.
Hirdetés
Hirdetés

Chris Hemsworth az a színész, aki valószínűleg mindenkinek Thorként él az emlékezetében. Viszont a 36 éves színész repertoárja kicsit terjedelmesebb. Jelenleg a Dhaka című filmet forgatja, de két felvétel között sem pihen.

Ma reggel ugyanis feltöltött az Instagramra két videót, amikben megmutatja, hogy hogyan tartja formában magát.

Olyan meleg volt, hogy az ingem szó szerint lángra robbant, szerencsére a kedvenc tűzálló rövidnadrágom volt rajtam

– viccelődött Chris.

A forró időjárásnak köszönhetően pedig mindenki megnézheti, hogy milyen kidolgozott felsőteste van az asgardi istennek. Az idősebb Hemsworth ugyanis valószínűleg valahol Ázsiában forgat, ahol jelenleg tart a monszun időszak.

It was so hot my shirt literally burst into flames, luckily I was wearing my favourite pair of fire retardant shorts give this circuit a go 6 times through @centrfit

1.3m Likes, 13.1k Comments - Chris Hemsworth (@chrishemsworth) on Instagram: "It was so hot my shirt literally burst into flames, luckily I was wearing my favourite pair of fire..."

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés