Hazaengedték Madonnát a kórházból

Bakteriális fertőzés miatt került az intenzívre.

A BBC értesülései szerint már annyival jobban van, hogy hazaengedték a kórházból Madonnát. Azt azonban megjegyzi a portál, hogy egyelőre nem világos, mi okozta azt a bakteriális fertőzést, ami az orvosok szerint annyira súlyossá vált, hogy intenzív osztályos kezelést igényelt.

Carl Timpone / BFA / REX / Shutterstock

Madonnára még hétvégén találtak rá szerettei New York-i lakásában, öntudatlan állapotban volt, ezért azonnal riasztották hozzá a mentőket. Napokig nem lehetett tudni, magához tér-e, menedzsere, Guy Oseary volt az, aki először beszélt a nyilvánosság előtt arról, hogy bakteriális fertőzést kapott. Madonna az intenzíven 2023. June 29. 07:31

A családtagok azonba meg vannak győződve arról, hogy nem ez áll a háttérben, hanem az, hogy extrém fokozatra kapcsolt júliusban startoló turnéja miatt. A hírek szerint napi 12 órát készült az elmúlt hónapokban a turnéra, amellyel karrierje 40 évét ünnepelte volna. Ezt azonban most el kellett halasztani.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!