Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kapott egy Oscart Gordon Ramsay

Vicceskedve jelentette be, hogy megszületett ötödik gyermeke.
Hirdetés
Hirdetés

Három BAFTA és egy Emmy után végre nyertünk egy Oscart. Bemutatom nektek Oscar James Ramsay-t, aki 12:58-kor jött világra, hogy ebédeljen egy jót

– fűzte hozzá a szókimondó séf az Instagramra feltöltött fotókhoz, amin boldogan pózolnak feleségével, Tanával és újszülött kisfiukkal.

After 3 baftas and one Emmy... finally we have won an Oscar, please welcome Oscar James Ramsay, who touched down at 12:58 today for some lunch ! Xxx

1m Likes, 25.7k Comments - Gordon Ramsay (@gordongram) on Instagram: "After 3 baftas and one Emmy... finally we have won an Oscar, please welcome Oscar James Ramsay, who..."

Felköszöntenéd a 20 éves Nyugat.hu-t? Iratkozz fel a havi, rendszeres támogatóink közé!
Támogatom

Boldogságuk egyébként azért is ilyen felhőtlen, mert Tana 2016-ban 5 hónapos terhesen elvetélt. A legifjabb Ramsay érkezését újév napján jelentették be szintén az Instagramon.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés