3 264 611 Ft, 146 támogató. Köszönjük!
Légy része az igazságnak!

Gólyahír! Megszületett Vasvári Vivien harmadik gyermeke

Ismét kisfiúnak adott életet a Feleségek luxuskivitelben egykori szereplője.

Facebook-oldalán jelentette be Vasvári Vivien, hogy világra jött harmadik gyermeke. A kisfiú teljesen egészséges és a szüléssel is minden rendben volt, mindössze 40 percig tartott.

„Mindenkinek nagyon köszönjük a kedves és bíztató üzeneteket! Nagyon hálás vagyok a Jó Istennek, hogy egészséges, erős kisfiunk született. Csodás 40 perc alatt jött a világra 52cm és 3,4 kg-val, minden percet és minden fájdalmat megért újra az, hogy természetesen hozzam a világra a kisfiunkat. A férjem is minden szempontból támogatott és végig velünk volt. Sok puszi nektek és ölelés!” – írta.

Instagram/Bodnár Vivien

A 32 éves luxusfeleség 2014-ben hozta világra első gyermekét, Arianát. Lánya édesapjáról rendszerint nem nyilatkozik, annyit tudni csak róla, hogy orosz származású.

2018 áprilisában született meg Miamiban második gyermeke, Szegedi Edward Ferenc. Állítása szerint azért Amerikában szült, mert így gyermeke amerikai állampolgárságot kapott és a nevét is „angolosan” írhatják.

2018. július 21-én ment hozzá második gyermek édesapjához, Szegedi Fecsóhoz Nyíregyházán. Az esküvőről Feleségek luxuskivitelben különkiadás is készült, ám 2019-ben megromlott a kapcsolatuk, 2020-ban váltak el.

Jelenlegi férje, Zsigmond üzletember, három év után idén év elején jegyezte el Balin, esküvőjüket május 12-én tartották. Márciusban pedig jött az újabb bejelentés: úton van első közös gyermekük, aki Edwardhoz hasonlóan szintén Amerikában jött világra.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!