Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Férjhez ment Supergirl

Másodszorra is oltár elé állt Melissa Benoist.
Hirdetés
Hirdetés

Egy visszafogott ceremónián fogadott egymásnak örök hűséget a 30 éves színésznő és Chris Wood. A páros a Supergirl című sorozat forgatásán ismerkedett meg néhány évvel ezelőtt, ahol szerelmeseket alakítottak, így egyáltalán nem meglepő, hogy a való életben is egymásra találtak.

Idén februárban Chris el is jegyezte Melissát, az örömhírt pedig rajongóikkal is megosztották az Instagramon.

Igen, igen, igen, mindig is igen lesz a válasz

– írta a Kara Zor-Elt alakító színésznő, majd vőlegénye is hozzáfűzött annyit a poszthoz, hogy jelenleg ő a legboldogabb ember a világon és hamarosan az esküvőre is sor kerül.

yes yes yes it will always be yes

1m Likes, 20 Comments - Melissa Benoist (@melissabenoist) on Instagram: "yes yes yes it will always be yes"

Az esküvőt pedig szeptember elsején, vasárnap meg is tartották egy magánbirtokon, a kaliforniai Ohaiban. Az E! Newsnak elárulta egy bennfentes, hogy a békés és csendes helyszínnek, valamint a dekorációnak köszönhetően igazán gyönyörű volt a ceremónia. Csak a szűk családi és baráti kört hívták meg, így a hangulat is remek volt.

Melissa egyébként már másodszorra ment férjhez. Korábban szintén egy kollégájával, Blake Jennerrel házasodtak össze, akivel a Glee című sorozat forgatásán ismerkedtek meg. 2015-ben derült ki, hogy oltár elé álltak, de olyan pletykák is felreppentek, hogy már 2013 óta házasok. 2016 decemberében azonban kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva beadták a válókeresetet és végül egy évvel később hivatalosan is elváltak.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés