Férjhez ment a 2000-es évek egyik legismertebb gyereksztárja

Csodálatos menyasszony volt AnnaSophia Robb.

AnnaSophia Robb karrierje alig 10 éves korában, 2004-ben indult be a Barátság mindenáron című filmmel, után pedig olyan projektekben is feltűnt, mint a Charlie és a csokigyár, a Híd Terabithia földjére, A tíz csapás, Hipervándor, A Boszorkány-hegy vagy éppen az Életem a szörf.

Mondd el nekünk, milyen Nyugatot szeretnél!
Kitöltöm a kérdőívet

A szőke kislány azóta felnőtt, már 28 éves és rátalált a szerelem is Trevor Paul oldalán. Néhány nappal ezelőtt pedig ki is mondták egymásnak a boldogító igent.

„Ez még csak a kezdet...” – írta az esküvői fotóhoz, melyhez özönlenek a gratulációk, olyan sztároktól is, mint Reese Witherspoon vagy Zooey Deschanel.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!