Szabó Zsófi felszabadult a szakítás után

Mert hosszútávon ez volt a jó döntés.
-----

Hétfőn reggel, mintha mi sem történt volna, úgy vezette le a Reggelit Szabó Zsófi. Bár a szakításról nem ejtettek szót a műsorban, Zsófi állítólagos közeli ismerősei bőszen meséltek a Blikknek.

„A szakítás után már látja a hibáit, tudja, ez volt a jó döntés. Ez a szerelem nagyon intenzív volt, szenvedélyes, és minden gyorsan történt, Zsófinak szinte esélye sem volt, hogy a kapcsolata egyes szintjeit élvezze, megélje, máris újabb és újabb dolgok történtek” – árulta el Zsófi egy közeli ismerőse.

Instagram/Szabo Zsofi

Mint mondja, már a kapcsolat elején többen emlegették neki Tusup régi ügyeit, de Zsófi hajthatatlan volt. Viszont többen úgy gondolják, valahol mélyen a szívében érezte, hogy valami nem stimmel.

„Amikor azon a bizonyos napon előjött Shane Tusup valódi énje, Zsófi nagyon megijedt, de hamar meg is hozta a döntést, hogy véget vet ennek a kapcsolatnak, épp azért, mert legbelül már látta a jeleit annak, hogy talán mégsem az amerikai férfi a megfelelő ember a számára, és bármennyire is sármos Shane, aki most is harcol Zsófiért, hosszútávon ez a jó döntés” – mondta az ismerős.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!