Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Rögös út vezetett Emma Roberts várandósságáig

Azt mondták neki, készüljön a legrosszabbra: lehet, hogy sosem lehet gyermeke.
-----

Június végén reppentek fel a pletykák arról, hogy első gyermekével várandós Emma Roberts Úton van Emma Roberts első gyermeke 2020. June 29. 17:31 , a hírt pedig közel két hónappal később erősítette csak meg az Instagramon. Megmutatta kerekedő pocakját Emma Roberts 2020. August 31. 09:54 A nagy bejelentésben azonban lerántotta a leplet a csöppség neméről is, így kiderült, hogy kisfiuk lesz párjával, Garrett Hedlunddal.

Julia Roberts unokahúga azonban most a Cosmopolitannek elárulta, hogy rögös út vezetett várandósságáig. Kiderült ugyanis, hogy endometriózisos, emiatt pedig felkészítették a legrosszabbra is: lehet, hogy sosem lehet gyermeke.

„Néhány évvel ezelőtt tudtam meg, hogy tinédzser korom óta félrediagnosztizáltak, ugyanis kiderült, hogy endometriózisos vagyok. Mindig is kínzó volt a menstruációm és a vele járó görcsök is. Annyira borzalmasak voltak, hogy suliba se mentem olyankor és a munkám során megbeszéléseket is le kellett mondanom emiatt. Megemlítettem ezt az akkori orvosomnak, aki nem vizsgált meg alaposabban, hanem elküldött, hogy túlreagálom” – árulta el a 29 éves színésznő.

Ali Mitton/Aerie

Nemrég aztán volt egy megérzése és doktornőre váltott, ezt pedig azóta is élete legjobb döntésének tartja. Az új orvos ugyanis rendesen megvizsgálta, mindenféle teszteket készíttetett és még egy szakorvoshoz is elküldte. Végül pedig kiderült, hogy egyáltalán nem reagálta túl, sőt, odáig fajultak a dolgok, hogy az endometriózis a termékenységére is hatással volt, természetesen nem jó értelemben. Így azt tanácsolták neki, hogy azonnal fagyasszon le petesejteket vagy kezdjen más módszerek után nézni.

„Teljesen letaglózott, amikor közölték velem mindezt. Tehetetlennek éreztem magam és olyan volt, mintha valami rosszat tettem volna és ez lenne a büntetésem. De elkezdtem beszélni a problémámról és hirtelen egy teljesen új világ nyílt meg előttem, és rájöttem, hogy nem vagyok egyedül, nem csináltam semmi rosszat, ezért pedig rettentő hálás vagyok” – mesélte.

És amint eljutott erre a pontra, megtörtént a csoda: teherbe esett, ami óriási boldogsággal töltötte el őket, de érthető módon nem akarták túlságosan beleélni magukat, hiszen bármi komplikáció felléphetett volna. Ezért sem kürtölte azonnal világgá, párján kívül csak a családjának árulta el az örömhírt. De szerencsére minden rendben van, így már nem félt megosztani a nagyvilággal sem a nagy hírt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Tovább erre az oldalra