Eljegyezte a barátnője Kristen Stewartot

Farmerben és szmokingmintájú pólóban akar oltár elé állni.
-----

A The Howard Stern Show vendége volt kedden Kristen Stewart, aki a beszélgetés során elárulta, hogy nemrég eljegyezte barátnője, Dylan Meyer, akivel két éve alkotnak egy párt – írja az Entertainment Weekly.

„Össze fogunk házasodni, most már tutira megcsináljuk. Szerettem volna, ha megkérik a kezemet, azt hiszem, elég határozottan körülrajzoltam, hogy mit akarok, Dylan pedig tökéletesen összehozta a dolgot. Nagyon aranyos volt, nagyon jól csinálta. Összeházasodunk. Meg fog történni” – újságolta izgatottan.

Kristen egyébként már 2019-ben arról beszélt, hogy el akarja jegyezni barátnőjét, mert szerinte a jó dolgok gyorsan történnek. De úgy tűnik, mégis inkább kivárt. Most azt mondja, igazából nem szabályoztak be semmit, nincs kikötve, hogy ki lesz a női és ki a férfi szerepben. Az biztos, hogy nem akarnak puccos esküvőt, a színésznő azt mondja, a világ legjobb farmerében és egy szmokingmintájú pólóban akar oltár elé állni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!