Elárulta Kiss Ramóna, hogy mire vágyik

Úgy érzi, egy valami még hiányzik az életéből.
-----

Ahogy a legtöbbek élete, úgy Kiss Ramónáéké is tökéletesnek tűnik a közösségi oldalakon, ám úgy néz ki, hogy ez nem csak a képeken és videókon van így, ugyanis a műsorvezető Blikknek adott interjúja is erről tanúskodik.

Szinte végig arról van benne szó, hogy tulajdonképpen mesébe illő a karrierje és a magánélete is. Annyi nehézség volt az utóbbi időben, hogy kisfia, Noé „főállású” bölcsis lett, amihez nehezen szoktak hozzá, de mostanra kialakult a ritmus, így minden idilli.

„Szerencsére Noé egy nagyon nyugodt, visszafogott gyerek, sőt, megfontolt és mivel nagyon szereti a bölcsis néniket is, így pedig nekünk is nyugodt a szívünk napközben” – mesélte Ramóna, akitől a vehemensebb természetet örökölte a gyerkőc, így előfordul, hogy vitatkoznak vele, de nagy gond nem szokott lenni.

Instagram/Lékai-Kiss Ramóna

Viszont ennek ellenére sem teljes még a boldogság, a Barátok közt egykori sztárja úgy érzi, egy valami még hiányzik az életéből. A lap riportere ugyanis megkérdezte, hogy bár úgy tűnik, minden rendben van, mindent elért az életben, szakmailag és magánéletileg is sikeres, van-e még valami nagy vágya?

Ramóna válasza a következő volt: „Igen, szeretnék két gyermekes anyuka lenni.”

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!