Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Elárulta kislánya nevét Shay Mitchell

És bizony nem egy mindennapi névről van szó.
Hirdetés
Hirdetés

Ha minden igaz, valamikor októberben jött világra Megszületett Shay Mitchell kislánya 2019. October 21. 19:47 a kanadai színésznő és párja, Matte Babel első gyermeke, akiről eddig nem sok mindent lehetett tudni. Bár Shay egy YouTube-os sorozatot is forgatott a várandóssága idején, ami bemutatta a jó és a rossz pillanatokat is – köztük a csöppség nemének leleplezését Hihetetlen módon leplezték le, hogy kislánya vagy kisfia lesz-e Shay Mitchellnek 2019. July 05. 09:36 is –, eddig még nem mutatta meg teljes egészében a kislányt és a nevét sem árulta el.

Nemrég azonban megtört a jég. Azt ugyan nem tudtuk meg, hogy pontosan mikor is született meg, de végre elárulta a nevét és egy szívmelengető posztot is írt az Instagramra feltöltött képhez:

Drága Atlas Noa! Eddig azt hittem, hogy rengeteg helyet láttam már, temérdek tapasztalatot szereztem, nagyon sok emberrel megismerkedhettem a 32 évem alatt és megtapasztalhattam a feltétel nélküli szeretetet is. Aztán megérkeztél. Őszintén szólva, nem gondoltam volna, hogy valaha is tudok majd valakit ennyire szeretni. Persze, lehet azt gondolni, hogy ezt csak úgy mondják az emberek. De olyan, mintha teljesen megváltozott volna a testem és a lelkem abban a pillanatban, amikor először a karomba vehettelek.

Atlas Noa, In my 32 years of life I thought I had seen a lot of places, experienced a lot of things, met a lot of people and felt love...then came you. Truth is I had no idea I was capable of loving anything like this before you arrived. You wonder if that's just something people say, but it's as if the chemical makeup of my entire body and soul changed the minute we met. I wake up each day (and also every 2-3 hours ;) still in awe that you are mine, and I am yours. I'm still learning about you and I'll never grow old of watching you slowly wake up, catch a glimpse of me or your dad and focus intently, almost as if to say "I know you." Just know, sweet girl - Whatever you choose to do in this world, whoever you choose to love, wherever you choose to go, I will always be your biggest fan. I am already so proud to be your Mama. PS. The days of dressing you up as burritos and other snacks has only just begun.

2m Likes, 16.8k Comments - Shay Mitchell (@shaymitchell) on Instagram: "Atlas Noa, In my 32 years of life I thought I had seen a lot of places, experienced a lot of..."

Minden nap, amikor felébredek, rácsodálkozom arra, hogy az enyém vagy, én pedig a tiéd. Még sok mindent kell tanulnom, de sosem fogom megunni, ahogy apukáddal nézzük, hogyan ébredezel szépen lassan és észreveszel minket, közben pedig mintha azt mondanád a tekinteteddel, hogy 'Hé, tudom kik vagytok'. Tudnod kell kislányom, hogy mindig is én leszek a legnagyobb rajongód, tégy bármit, szeress bárkit és vigyen az utad bármerre. Már most elmondhatatlanul büszke vagyok, hogy az édesanyád lehetek

– zárta mondandóját.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés