Eddig: 2 450 597 / 3 000 000 Ft, 114 támogató. Még3nap.
Légy része az igazságnak!

Valami elkezdődött – Budapestre jött Zendaya

Ismét egyre több világsztár veszi be a fővárost, és nem zavartatják magukat: lazán elmennek a Pride-ra, étterembe és sétálgatnak az utcán.

A héten elkezdődött a 2021-es év egyik legnagyobb durranásának, a Dűne folytatásának forgatása, és ahogy az első, úgy a második rész több jelenetét is Budapesten veszik fel. Így most ismét egyre csak nő a fővárosban az 1 négyzetméterre eső világsztárok száma.

Biztosan itt van már Zendaya, akiről a Blikk megosztott egy paparazzivideót, amint épp a Bevándorlási Hivatalba tartott, hogy elintézze a szükséges papírokat ahhoz, hogy Magyarországon dolgozhasson. De többen posztoltak a Twitteren is arról, hogy látták a városban.

„Épp most láttam Zendayát lazán sétálgatni Budapesten” írta meglepetten egy fiatal, majd hozzátette: „Láttam, amint egy olasz étteremben vacsorázott. Amikor pedig zárt az étterem, lazán elsétált mellettem a testőreivel. Amikor realizáltam, hogy ő az, már ült be a furgonba. Nem volt a környéken felfordulás és rajongók sem.”

De megérkezett már Timothée Chalamet is, aki egy VIII. kerületi vendéglőben járt és boldogan pózolt a tulajdonossal.

Rebecca Ferguson pedig már biztosan itt volt hétvégén is, ugyanis több fotót is megosztott a Budapest Pride-ról.

És ha még nem is, de biztosan hamarosan megérkezik Javier Bardem és Austin Butler is, aki a Harkonnen-ház trónörökösét, Feyd-Rauthát alakítja majd a második részben.

Légy része az igazságnak! 2023. november 27-től december 11-ig tart támogatás-gyűjtő kampányunk. Ennek során 3 millió forintot szeretnénk összegyűjteni. Minden forint számít!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!