Csuti: „Mielőtt megismertem a páromat, csupán vegetatív üzemmódban léteztem”

Dolgozott, edzett és várta, hogy holnap legyen. Aztán nagyot fordult vele a világ.

A hot! magazinnak mesélt nemrég őszintén új kapcsolatáról Csuti. Sudár Biankával néhány hónapja költöztek össze, így együtt fekszenek és együtt kelnek, az edzési rutinjához is alkalmazkodott, és egy kiskutyát is örökbe fogadtak. De kapcsolatuk erősségét nem az eltelt idő függvényében, hanem a közösen megélt tapasztalatokban mérik.

„Mielőtt megismertem a páromat, csupán vegetatív üzemmódban léteztem, ha nem voltak nálam a gyerekek: dolgoztam, edzettem, és vártam, hogy holnap legyen. Olyan szintű szeretetet ad, amit minden embernek éreznie kellene” – idézi a Bors.

Instagram/András Szabó

Csuti elmondta azt is, hogy már a legelején elhívta párját egy gyerekeivel közös zalakarosi nyaralásra, de ő akkor nemet mondott, mert úgy gondolta, kell a fokozatosság. Ez persze először meglepte Csutit, de később rájött, hogy teljesen igaza volt Biankának.

„Négy hónap után éreztük, hogy eljött az idő a gyerekekkel való személyes találkozásra. Elmondtam nekik, hogy 'apának van szerelme'. Először videótelefonon látták, és beszélgettek vele. Biankának gyorsan sikerült megtalálnia velük a közös hangot. Ha Dominikán feltettük a pontot az i-re, a gyerekek bemutatásával mondhatom, hogy a mondat végére oda került az írásjel, elkezdtünk egy új fejezetet az életünkben, és boldogan várjuk a folytatást!” – tette hozzá.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!