Családja segíti átvészelni a traumát Alec Baldwinnak

Nehezen dolgozza fel a forgatáson történt tragédiát.
-----

Múlt héten robbant a hír, hogy Alec Baldwin véletlenül megölte az operatőrt, Alec Baldwin véletlenül megölte az operatőrt és megsebesítette a rendezőt új filmje forgatásán 2021. October 22. 10:37 Halyna Hutchinst és megsebesítette a rendezőt, Joel Souzát új filmje, a Rust forgatásán, amikor elsült az egyik kellékként használt fegyver.

A történtek sokként értek mindenkit, Hollywood egy emberként gyászolja a 42 éves operatőrt. A 63 éves színész nem sokkal később megosztott egy közleményt a Twitteren, de most egy informátor arról beszélt, hogyan is érzi magát valójában Alec.

„Felfoghatatlan tragédia ez, elviselhetetlen számára a gyász és a trauma. Még mindig sokkos állapotban van, teljesen összetört. Próbálja feldolgozni a történteket, teljességgel Hilariára és a gyerekekre támaszkodik” – mondta a People-nek a névtelen forrás.

Instagram/Hilaria Thomas Baldwin

Alec és Hilaria 2012-ben házasodtak össze és nem kevesebb, mint hat közös gyermekük van: Carmen Gabriela (8 éves), María Lucía Victoria (8 hónapos), Rafael Thomas (6 éves), Leonardo Ángel Charles (5 éves), Romeo Alejandro David (3 éves) és Eduardo „Edu” Pao Lucas (13 hónapos).

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!