Eddig: 0 0 0 0 0 0 0 / 9 000 000 Ft, még 0 0 nap 0 0 óra : 0 0 perc.
Nyugat.hu, már 20 éve Veled.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szívmelengető történettel köszönti Bill Gateset a felesége

A 64 éves zseni még lánya osztálya előtt is megjelent a vicces kalapban.
Hirdetés
Hirdetés

A Microsoftot alapító Bill Gates a világ leggazdagabb embere és a Netflix sorozata óta egyre többet is tudunk róla.

Érted is írunk, rajtad is múlik! Köszönjük, hogy olvasol minket! Köszönjük, hogy támogatod hazánk legnagyobb független vidéki hírportálját, a Nyugat.hu-t!
Támogatom

A mai napon a felesége, Melinda Gates, egy szívmelengető történettel kívánt boldog születésnapot szeretett férjének.

When our daughter Jenn was in preschool, Bill spotted a funny birthday hat I'd brought home and said he'd wear it in honor of her big day. Jenn then asked Bill to wear it to her classroom, and to my surprise, he said, "Yes." ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ Ever since, the birthday hat has come out for every family birthday and has traveled with us for nearly 20 years. Today it's Bill's turn again-happy birthday, @thisisbillgates!

29.7k Likes, 760 Comments - Melinda Gates (@melindafrenchgates) on Instagram: "When our daughter Jenn was in preschool, Bill spotted a funny birthday hat I'd brought home and..."

Amikor a lányunk, Jen, kisiskolás volt, Bill talált egy vicces szülinapi kalapot, amit hazavittem, és azt mondta, felveszi ezzel megtisztelve az ő nagy napját. Jen ezek után megkérdezte, hogy felvenné-e az osztálya előtt is, és - nagy meglepetésemre - a válasz igen volt. Azóta elengedhetetlenné vált a családi szülinapokhoz ez a kalap, már 20 éve velünk tart. Ma ismét Billen a sor - boldog szülinapot, Bill!

Ezzel pedig Bill is belépett a Bolond Kalaposok fiktív klubjába.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés