Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Vészhelyzet a KFC-nél

Közel 900 étterem lesz zárva a csirkehiány miatt.
-----

A beszállítók hibájából az éttermek közel fele nem tud kinyitni az Egyesült Királyságban. Azok amik mégis nyitva lesznek, csökkentett kínálattal és nyitvatartási idővel várják majd a fastfood rajongókat- tudtuk meg az independent oldaláról.

A vállalat vezetősége bocsánatot kér minden rajongótól, amiért kifogytak az egyik legkedveltebb alapanyagból-a csirkéből- annak ellenére, hogy nem ők, hanem a beszállítók hibáztak. A DHL nemrég kötött szerződést a KFC-vel, ugyanis az előző szállítóhoz képest nagyon kedvező áron vállalta az alapanyagok beszállítását, közel 850 üzletbe. A szállító cég az alacsony árat egy új logisztikai rendszert bevezetésével tudja biztosítani, mely első alkalommal úgy tűnik kudarcot vallott. A vállalat vezetője elmondta, hogy próbálják minél hamarabb megoldani a problémát és ezúton is elnézést kér, hogy csalódást kellett okozniuk a KFC rajongóknak.

A KFC üzletlánc szóvivője szintén bocsánatot kért mindenkitől és megígérte, hogy minden erejükkel azon dolgoznak majd, hogy minél hamarabb visszaállítsák a rendet. Ennek ellenére még nem tudott egy pontos dátumot mondani, hogy mikor nyit ki újra az összes étterem.

Kedves Olvasó!
Kérjük, támogasd havonta rendszeresen a Nyugat.hu szerkesztőségének a munkáját! Mert veletek együtt tudjuk kideríteni, megírni, megmutatni, hogy mi történik körülöttünk.
Köszönjük!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!