Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Vészhelyzet a KFC-nél

Közel 900 étterem lesz zárva a csirkehiány miatt.
Hirdetés
Hirdetés

A beszállítók hibájából az éttermek közel fele nem tud kinyitni az Egyesült Királyságban. Azok amik mégis nyitva lesznek, csökkentett kínálattal és nyitvatartási idővel várják majd a fastfood rajongókat- tudtuk meg az independent oldaláról.

A vállalat vezetősége bocsánatot kér minden rajongótól, amiért kifogytak az egyik legkedveltebb alapanyagból-a csirkéből- annak ellenére, hogy nem ők, hanem a beszállítók hibáztak. A DHL nemrég kötött szerződést a KFC-vel, ugyanis az előző szállítóhoz képest nagyon kedvező áron vállalta az alapanyagok beszállítását, közel 850 üzletbe. A szállító cég az alacsony árat egy új logisztikai rendszert bevezetésével tudja biztosítani, mely első alkalommal úgy tűnik kudarcot vallott. A vállalat vezetője elmondta, hogy próbálják minél hamarabb megoldani a problémát és ezúton is elnézést kér, hogy csalódást kellett okozniuk a KFC rajongóknak.

KFC válság
A KFC üzletlánc szóvivője szintén bocsánatot kért mindenkitől és megígérte, hogy minden erejükkel azon dolgoznak majd, hogy minél hamarabb visszaállítsák a rendet. Ennek ellenére még nem tudott egy pontos dátumot mondani, hogy mikor nyit ki újra az összes étterem.
Hirdetés

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés