Kétgyermekes menekült családot fogadott be Görög Zita

A rakparton bukkantak rá egy ukrán autóra, dugig babaholmival.

„Egy asztalon felejtett rajz... 6 éves ukrán kislány műve, akiket a rakparton találtunk egy barátnőmmel. Már 5 napja nem aludtak ágyban, nem zuhanyoztak, az autó dugig volt az 5 hónapos babájuk cuccaival. Szülők kimerülve álltak félre, rossz helyen parkolva. Irpinből indultak útnak, egy éjszakát töltöttek nálunk és mentek is tovább. Nem az első és nem is az utolsó család volt, akik pár óra nyugalomra leltek nálunk. Kérlek benneteket, akik autóztok, legyen nálatok egy kis csomag kaja, gyümölcs, víz és ha ukrán rendszámú autót láttok parkolni bárhol az országban, kérdezzétek meg a benne ülőket, tudtok-e segíteni?” – írta az Instagramon Görög Zita.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!