Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Anyák napja alkalmából magára varratta nagymamája képét Demi Lovato

Így tiszteleg emléke előtt. Ti magatokra varratnátok egy elhunyt szeretteteket?
Hirdetés
Hirdetés

Az USA-ban május második vasárnapján ünneplik az anyák napját, ez alkalomból pedig Demi Lovato úgy döntött, hogy magára tetováltatja szeretett nagymamáját. Választása egy régi, fekete-fehér fotóra esett, amit még 26 éves korában készítettek nagyijáról. Ami pedig még meghatóbbá teszi a gesztust, hogy az egykori Disney-sztár is éppen most 26 éves.

Felköszöntenéd a 20 éves Nyugat.hu-t? Iratkozz fel a havi, rendszeres támogatóink közé!
Támogatom

Ezt érted tettem, nagyikám. 26 évesen a karomon maradsz örökre, én is pont 26 éves vagyok. Imádlak. Köszönöm @_dr_woo_, hogy visszahoztad az életembe. Csodálatos, és ez a legértékesebb tetkóm

– írta az Instagramra feltöltött fotóhoz.

This is for you Mimaw. You at 26 on my arm while I'm 26, and forever. I love you more. Thank you @_dr_woo_ for making her come back to life for me.. it's stunning and the most meaningful tattoo I have ever gotten.

359.3k Likes, 3,063 Comments - Demi Lovato (@ddlovato) on Instagram: "This is for you Mimaw. You at 26 on my arm while I'm 26, and forever. I love you more. Thank you..."

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés