Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Anya lesz Dér Heni

Azonnal címlapsztori is lett.
-----

„Igen, a hír igaz... @bakosgergely-el első közös gyermekünket várjuk... Leírhatatlan érzés... Ezúton kérném a rosszakaróimat, amennyiben tehetik, kerüljék el az oldalamat, a sajtó munkatársait pedig arra kérem, ne zaklassanak mindenféle kérdéssel, a második trimeszteremet szeretném úgy megélni, ahogy a gyermekem is megérdemli: boldogan és nyugalomban... Köszönjük” – írta az Instagramon Dér Heni.

Az örömhírt pedig a Story magazin legújabb számának címlapján osztották meg a nagyvilággal, alig egy hónappal azután, hogy a Nyerő Páros című műsor második adásának végén elárulták, hogy négy hónappal korábban elvesztették babájukat. Elvetélt Dér Heni 2020. September 23. 16:03

Heni és vőlegénye természetesen már nagyon várta a babát, de egyáltalán nem gondolták volna, hogy ilyen hamar sikerül is újra teherbe esnie az énekesnőnek. Nyár végén aztán egy fárasztó nap után nem tudott aludni és úgy érezte, terhességi tesztet kell csinálnia, pedig semmi jel nem utalt arra, hogy babát várna.

„Aznap, amikor elmentünk Gergővel ebédelni, közöltem vele a nagy hírt. Átadtam neki a tesztet az asztal alatt. Ugyanazt a megdöbbenést láttam az arcán, ami az enyémen volt aznap reggel. »Ez hogy lehet? Ilyen létezik?« Ilyen kérdéseket tett fel, miközben természetesen nagyon örültünk” – mesélte a lapnak Heni.

A korábbi tragédia miatt persze nem volt felhőtlen az örömük, aggódtak, hogy most is rossz helyen kezd fejlődni a baba. Így Heni azonnal kért is időpontot az orvosától, hogy megnézzék ultrahangon, jó helyen fejlődik-e a baba.

„Csendben próbáltunk várni és örülni, egészen addig, amíg másfél hét múlva elmentem az orvoshoz. Gergő is bejöhetett velem, mindketten nagyon izgultunk. A világ legjobb, legmegnyugtatóbb érzése járt át minket, amikor megláttuk a monitoron, hogy minden a helyén van” – mondta Heni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Tovább erre az oldalra