Kevés olyan kemény kismama van, mint az ismert sorozatsztár

Alona Tal terhesen sem lazsál.

Bár a 38 éves színésznő nem tartozik a legnagyobb nevek közé, arca valószínűleg többeknek is ismerős lehet, ugyanis egy rakás népszerű és ismert sorozatban feltűnt már. Például az Odaátban, a CSI-ban, a Hetedik mennyországban, a Veronica Marsban, a Pretty Little Liarsben, a Szellemekkel suttogóban, a Mentalistában, a Seal Teamben, a Knight Riderben, a Monk – Flúgos nyomozóban és a Hazudj, ha tudsz!-ban is.

Mondd el nekünk, milyen Nyugatot szeretnél!
Kitöltöm a kérdőívet

Szóval Alona nem az a lazsálós fajta, és ezt legutóbbi Instagram-posztja is csak megerősíti. Úton van ugyanis második gyermeke, de a terhesség alatt sem állt le az edzéssel, simán bokszolgat, ami a kommentből ítélve egyfajta terápia is neki.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!