Alekosz szerint ő és Kokó annyira hasonlítottak egymásra, hogy még a bokszedzőjük is összekeverte őket

Valami azonban mégsem stimmel...

Interjút adott Hajdú Péternek Nagy Alekosz egykori-VV győztes biztonsági őr. A YouTube-on megjelent interjú előzeteséből kiderült, a néhai villalakónak óriási vágya, hogy ő játszhassa a következő Üvegtigrisben Kokó szerepét.

Mondd el nekünk, milyen Nyugatot szeretnél!
Kitöltöm a kérdőívet

Úgy véli, nála jobb választás nem is lehetne erre a szerepre, hiszen

 • egykoron (a kilencvenes években) egymás mellett öltöztek a Központi Sportiskolában (KSI) Kokóval
 • a szekrényeiken ugyanolyan lakat volt, csak más színű
 • annyira hasonlítottak egymásra, hogy az edzők is összekeverték őket.
 • Az RTL.hu azonban hozzátette,

  az állítások egy része ebben a formában biztosan nem igaz.

  Kokó ugyanis 1970-ben, míg Alekosz 1978-ban született, ráadásul az olimpiai, világ- és Európa-bajnok ökölvívó soha nem sportolt a KSI színeiben.

  Ráadásul az egyesület büszkeségei között sem Alekoszt, sem pedig Kokót nem tartják számon.

  A VV4 győztese legutóbb januárban hívta fel magára a figyelmet azzal, hogy bejelentette, ő alakítja majd Kokót a hamarosan készülő Üvegtigris negyedik részében .

  A hírt később a Telexnek kommentálta Kovás Gábor, a film Balázs Béla-díjas producere is. Ő csak annyit fűzött hozzá a posztban írtakhoz, hogy

  „egy komplett idióta, egy kreténnel állunk szemben.”

  Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!