Drogfüggőségébe fog belehalni Britney Spears?

Állítólag mindenki aggódik, hogy ugyanarra a sorsra jut, mint Amy Winehouse.

A The Sun és a The Daily Mail is írról írt, hogy nagyon aggódik Britney Spears családja, mert úgy gondolják, kristálymet-függő az énekesnő és félnek, hogy ugyanarra a sorsra jut, mint Amy Winehouse és bele fog halni ebbe.

„Csak azt szeretnénk, ha hallgatna ránk. Remélem, hogy meg fog hallgatni minket, mielőtt még túl késő lenne” – mondta állítólag fia, Sean Preston.

A hírekre pedig rövidesen reagált maga Britney is az Instagramon:

Annyira szomorú, hogy ilyen hamis híreket állítanak az emberek. Valószínűleg nem is ők mondták ezeket, mert számomra teljesen érthetetlen, hogy ilyeneket mondanának. Hogy Preston azt mondja, hallgatnom kellene rájuk, mielőtt túl késő. Emlékszel, hogy akárhányszor nálam voltál, bezárkóztál a szobádba? Nem is láttalak. Jayden zongorázott, együtt zenéltünk... De amikor azt mondtam, többet szeretnélek látni titeket, soha többé nem jöttetek. Emiatt nagyon szomorú vagyok, mert nagyon sokat dolgoztam azon, hogy nektek jó legyen. De sosem volt elég jó. Összetöritek a szívemet, ha a hátam mögött ilyeneket mondtok. A média pedig... Mindig is úgy éreztem, hogy bántanak. Ez pedig szintén szomorú, mert mindenki hátradől, mintha normális lenne hazugságokat írni. Miért mondja mindenki, hogy én is dőljek hátra és ne foglalkozzak ezekkel, amikor ilyen mélyre süllyednek? Remélem, hogy hazugság ez az egész, és se Kevin, se Preston nem mondott ilyeneket. Mindenesetre én jól leszek!

Instagram/Britney Spears

Majd Britney ex-férje és gyermekei édesapja, Kevin Federline is megosztott egy közleményt a TMZ-n keresztül, melyben megnevezi az újságírókat és elismeri, hogy korábban valóban beengedték őket az otthonukba, mert megbíztak bennük, de márciusban elillant ez a bizalom és minden kapcsolatot megszakítottak velük.

„Nagy elszomorító, hogy hiába kértük, hagyjanak minket békén, továbbra is zaklatják a családunkat. Ahogy azt már nyilvánosságra hozták, néhányszor beszéltünk velük, és ezt tiszteletteljes módon, Britney és a Spears család iránti szeretettel és együttérzéssel tettük. A hazugságaikkal és kiskorúak kizsákmányolására tett kísérleteikkel csak a kattintásvadászat a céljuk, és ez egy újabb visszataszító példája annak, hogy sajnos milyen mélyre is süllyed bizonyos esetekben az újságírás” – mondta Kevin.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!