3 éve halt meg Andy Vajna – Így emlékezik rá Vajna Timi

Azt mondja, örökre a szívében marad.
-----

3 éve, 2019. január 20-án hunyt el Meghalt Andy Vajna 2019. January 20. 12:07 budapesti otthonában Andy Vajna filmproducer, a magyar és a nemzetközi filmipar meghatározó alakja. Vajna 75 éves volt, már hosszú ideje betegséggel küzdött. Temetése január 31-én volt, a Fiumei úti temetőben helyezték örök nyugalomra.

Ahogy pedig az eddig minden évben történt, idén is megemlékezett róla az Instagramon özvegye, Vajna Timi. Néhány Insta-sztori mellett ezt a rövid videóösszeállítást posztolta:

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!