Eddig: 2 450 597 / 3 000 000 Ft, 114 támogató. Még3nap.
Légy része az igazságnak!

Snoop Dogg beszáll a kávéüzletbe

Indonéz partnereivel indít közös prémium kávé-vállalkozást.

Indonéz partnereivel indít közös prémium kávé-vállalkozást Snoop Dogg, polgári nevén Calvin Broadus, írja a CNN.

Indonéziában a 17. századig nyúlik vissza a kávétermesztés, az ország mára a világ egyik legjelentősebb kávéimportőre lett. A Snoop Dogg által forgalmazott kávébabok Gayóból, a Szumátra szigetén található Aceh régióból származnak majd.

Az INDOxyz nevű céget Michael Riady-val, indonéziai kávéipari vállalkozóval közösen hozta létre. Snoop Dogg azt ígéri, a kávéja meg fogja változtatni az egész ipart.

A rapper egyébként dobott már piacra kutyáknak való kiegészítőket, gluténmentes müzlit, bort és természetesen saját kannabisz-termékei is vannak, adta hírül a Telex.

Légy része az igazságnak! 2023. november 27-től december 11-ig tart támogatás-gyűjtő kampányunk. Ennek során 3 millió forintot szeretnénk összegyűjteni. Minden forint számít!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!