Brad Pitt közel 10 év után nősülne újra

Ez lehet a sztár harmadik házassága.

Egyre komolyabb Brad Pitt és Ines de Ramon kapcsolata, akik a szilvesztert is együtt töltötték Mexikóban, a közeljövőben pedig lánykérés is lehet.

Ines de Ramon és a Vámpírnaplók sztárja, Paul Wesley 2022 tavaszán jelentették be, hogy különválnak, de csak néhány nappal ezelőtt adták be hivatalosan is a válópert. Az E! News információi szerint a válás hivatalos oka a közöttük fennálló kibékíthetetlen ellentét. A külföldi lapok szerint a háttérben valójában Brad Pitt és Ines de Ramon egyre szorosabbra fűződő kapcsolata áll, sőt egyesek arra gyanakszanak, hogy a színész szeretné, ha Ines minél előbb egyedülálló lenne hivatalosan is, hogy ő is feltehesse neki a nagy kérdést, írta meg a Joy.

Brad Pittet annyira levette a lábáról a 30 éves ékszerkészítő nő, hogy nem igazán bírja nélküle. Mivel nem tudták együtt tölteni a Valentin-napot, így az 59 éves sztár egy hatalmas virágcsokrot küldetett szerelmének.

Hogy mi lesz Brad következő lépése, azt nem tudhatjuk, de simán lehet, hogy újabb komoly lépésre szánja el magát.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!