Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

10 millió dollárra perel több játékfejlesztőt is Selena Gomez

Mert ő egy igazi stílusikon, és bizony nem járult hozzá, hogy szerepeljen a játékokban.
-----

Mindig is népszerűek voltak az öltöztetős játékok, régen a babáinkat öltöztettük, az internet óta pedig tulajdonképpen bárkit, még sztárokat is különböző ruhákba bújtathatunk. De Selena Gomeznek és ügyvédjeinek viszont ez nem tetszik, legalábbis abban az esetben biztosan nem, ha engedélyt sem kérnek, hogy beletegyék őt is egy-egy ilyen játékba.

Selenát viszont nem öltöztetheti bárki, így most több játékfejlesztőt is beperelt, nem kevesebb mint 10 millió dollárra. Például a Clothes Forever – Styling Game nevezetű online játékban is van egy karakter, amit elég nyilvánvaló, hogy róla és a stílusáról mintáztak, és bizony a kínai játékkészítő cég, a Gunagzhou Feidong Software Technology Co. nem kérte tőle engedélyt – pedig kellett volna.

Elle

„Selena Gomez modell, színészi, zenei és vállalkozói karrierje miatt hatalmas név lett a világ minden pontján. A Forgame, a Mutanbox és több más hasonló kétes hátterű játékfejlesztő hasznot akart húzni Selenából és jellegzetes öltözékeiből azzal, hogy arra invitálták az embereket, hogy öltöztessék fel Selenát, a beleegyezése nélkül. Selena Gomez egy stílusikon. Az pedig hallatlan, hogy megsértik a jogait, így jogi útra tereljük a történteket” – nyilatkozta a Billboardnak Selena ügyvédje, Alex Weingarten.

Az egykori Disney-sztár mellett szerepel még a játékban például Beyoncé, Taylor Swift, Gigi Hadid és az összes Kardashian is. A játékon belül pedig még pénzt is próbálnak kicsalni a gyerekektől, mivel bizonyos összegekért különböző rejtett funkciók is igénybe vehetők.

Kedves Olvasó!
Kérjük, támogasd havonta rendszeresen a Nyugat.hu szerkesztőségének a munkáját! Mert veletek együtt tudjuk kideríteni, megírni, megmutatni, hogy mi történik körülöttünk.
Köszönjük!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!