Valóságos hercegnővé vált Selena Gomez

30. születésnapját ünnepelte. De amúgy simán letagadhatna 10 évet.
-----

Óriási, több napos szülinapozást tartott idén Selena Gomez, ami egyáltalán nem meglepő, hiszen most töltötte be 30. életévét. Így hát volt egy nagyszabású buli is, ahova igencsak kirittyentette magát. Elegáns, rózsaszín áttetsző Versace-ruhájában úgy festett, mint egy valóságos hercegnő.

„Volt egy szusszanásnyi időm, hogy posztoljak. Bár annyi mindent tudnék írni, most csak ennyit fogok. Egy nagy utazás volt a 20-as éveimet végig élni, tele jó, nehéz és szép pillanatokkal, melyeket soha nem fogok elfelejteni. Ezek formáltak azzá az emberré, aki ma vagyok. Még mindig tanulok, de már sokkal biztosabb vagyok abban, hogy mit akarok és mi számít. Egy olyan ember lettem, aki hálás minden ajándékért és leckéért. Megyek előre és olyan erős emberek vesznek körül, akik folyamatosan bátorítanak, motiválnak. Mindent meg akarok tenni annak érdekében, hogy jól kezeljem a szépet, jót és a fájdalmas dolgokat, hogy ezek a legjobb emberré formáljanak magam, mások és ti miattatok. A néhány napos ünneplés után csordultig van a szívem, hálás vagyok, és elmondhatom, hogy kezdem igazán megkedvelni a 30-at. Köszönöm, hogy az életem részesei vagytok. Induljon a következő évtized! Annyira szeretlek titeket, hogy az már fáj!” – írta egy Instagram-posztban, amihez odabiggyesztett két fekete-fehér portrét is.

De egyébként nem csak bulizással ünnepelt az egykori Disney-sztár. Néhány nappal korábban ugyanis megosztott két közös fotót egyik legjobb barátnőjével, Taylor Swifttel, akivel csak egy kis nyugis közös estét tartottak.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!