Csak így lehetsz szép Mihalik Enikő szerint

Igazából nem tűnik nagy dolognak.

A magyar Glamournak állt modellt nemrég Mihalik Enikő, a végeredmény pedig egy igazi tavaszi-nyári hangulatú fotósorozat. De amúgy nem egy újabb lapszámról van ám szó, hanem a 2023 tavasz-nyári Glamour Bookról, melynek fő témája a test és a testhez fűződő viszonyunk, mindezt pedig a művészet, a divat és a kultúra különböző területei felől közelítik meg.

Enikő pedig beszél többek között arról is, hogy milyen volt visszatérni a szülés után a modellkedéshez, na meg arról is, hogy szerinte csak akkor lehet igazán szép valaki, ha megtanulja szeretni önmagát.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!