Eddig: 2 450 597 / 3 000 000 Ft, 114 támogató. Még3nap.
Légy része az igazságnak!

Tóth Andi szerint így kell elegánsan felöltözni

Nem biztos, hogy mindenki ugyanígy gondolkozik.

Nemrég posztolt egy újabb polgárpukkasztó fotót az Instagramra Tóth Andi. Ebben igazából nincs semmi, mondhatni megszokták már az emberek. Most viszont azzal hozott ki sokakat a sodrukból, hogy azt írta, megkérték, hogy elegánsan öltözzön fel egy koncertjére, ő pedig még harisnyát is húzott.

Na, hát az elegáns az így néz ki nála:

Légy része az igazságnak! 2023. november 27-től december 11-ig tart támogatás-gyűjtő kampányunk. Ennek során 3 millió forintot szeretnénk összegyűjteni. Minden forint számít!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!