Durva önértékelési problémái voltak Selena Gomeznek

Megviselte, hogy már gyerekként folyamatosan sminkelték és nem tartotta magát elég szépnek.

Alig 7 éves volt, amikor belecsöppent a szórakoztatóipar világába Selena Gomez és ahogy az sajnos általában lenni szokott, rá sem volt éppen jó hatással a korai hírnév és minden, aminek gyerekként ki volt téve. Például az egész sminkelősdinek. Mert bizony még a gyerekeket is sminkelik.

„7 éves korom óta folyamatosan sminkelnek. Úgy érzem, ez eléggé összezavart. Annyira fiatal vagy még, és dolgozol. Profik sminkelnek és hirtelen úgy nézel ki 16 évesen, mint egy 25 éves. Őrület. Aztán utána mindig úgy éreztem, hogy túl fiatalnak nézek ki és inkább így meg úgy kellene kinéznem, ki kellene próbálnom ezt meg azt. Az egész azt eredményezte, hogy megkérdőjeleztem a saját szépségemet” – mesélte a 29 éves színész-énekesnő az Elle-nek.

Micaiah Carter/Allure

Az önértékelési problémák pedig kezdtek annyira eldurvulni, hogy a különböző trendek és szépségideálok miatt ő is változtatni akart az arcán. Aztán szerencsére nagyot fordult vele a világ, elfogadta magát és ennek jegyében saját sminkkollekciója is lett, amivel a nők természetes szépségét és egyediségét szeretnék kiemelni, hangsúlyozni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!