Nagy titokról rántotta le a leplet Billie Eilish

Novemberben csinált valamit, amitől leesett a rajongók álla.

Nemrég egy kis játékra invitálta követőit az Instagramon Billie Eilish. Azt kérte, hogy írjanak neki pontos dátumokat 2021-ből, ő pedig megoszt egy-egy fotót vagy videót, ami az adott napon készült. Így derült fény egy titokra is: tavaly volt vörös színű is haja.

A pontos dátum november 22., amikor is megvált szőke hajától. Legközelebb pedig már barnán láthattuk. Na de a kettő között beiktatott egy vöröset is, amiről eddig nagyon kevesen tudtak csak, hiszen mindössze egy hétig volt ilyen színű haja.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!