Nagy titokról rántotta le a leplet Billie Eilish

Novemberben csinált valamit, amitől leesett a rajongók álla.
-----

Nemrég egy kis játékra invitálta követőit az Instagramon Billie Eilish. Azt kérte, hogy írjanak neki pontos dátumokat 2021-ből, ő pedig megoszt egy-egy fotót vagy videót, ami az adott napon készült. Így derült fény egy titokra is: tavaly volt vörös színű is haja.

A pontos dátum november 22., amikor is megvált szőke hajától. Legközelebb pedig már barnán láthattuk. Na de a kettő között beiktatott egy vöröset is, amiről eddig nagyon kevesen tudtak csak, hiszen mindössze egy hétig volt ilyen színű haja.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!