Mellpiercinggel borzolja a kedélyeket Demi Lovato

Úgy tűnik, új vizekre evez.
-----

Nem egyszer volt már olyan, hogy elég extrém húzásokkal lepte meg a nagyérdeműt Demi Lovato. Most is egy ilyennek lehettünk a szemtanúi, amikor is feltöltött a szinte teljesen lecsupaszított Instagram-oldalára néhány fotót.

Tüsis hajával már valószínűleg megbarátkozott szinte mindenki, így most valami más szúrt szemet a követőinek. Feszülős, áttetsző ruháján ugyanis eléggé átütnek mellpiercingjei, valószínűleg nem véletlenül.

Egy új korszak kezdete lehet ugyanis ez az extravagáns külső, na meg az is, hogy eltüntetett minden régi posztot a közösségi oldalakon. Az meg már csak hab a tortán, hogy néhány napja annyit írt egy csoportképhez, hogy „temetjük a popzenémet”.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!