Lejárt a Victoria's Secret angyalainak ideje

Új korszak kezdődik a világ leghíresebb fehérneműmárkájának történetében.
-----

Búcsút int az angyaloknak a Victoria's Secret, jön helyettük egy úgynevezett VS kollektíva. Az új marketing lényege, hogy újraértékelik a női szépségideálokat – jelentette be szerdán Martin Waters vezérigazgató.

„Amikor a világ rálépett a változás útjára, mi túl későn csatlakoztunk. Le kellett állnunk azzal, hogy arra fókuszáljunk, amit a férfiak akarnak és helyette arra kell törekednünk, hogy a nőket helyezzük a középpontba” – mondta a The New York Timesnak.

És hogy kik veszik át az angyalok helyét? Erről is lerántotta a leplet Waters. Priyanka Chopra-Jonas (színész-énekesnő), Megan Rapinoe (focista), Adut Akech (Dél-szudáni menekült és modell), Eileen Gu (kínai freestyle síelő), Amanda de Cadenet (fotós, a #Girlgaze alapítója), Paloma Elsesser (modell és esélyegyenlőségi szószóló) és Valentina Sampaio (brazil transzmodell) alkotja majd a VS kollektívát.

A lényeg pedig, hogy ők bizony nem fognak fehérneműben pózolni meg a kifutókon illegetni magukat. Helyette inkább mindenféle marketingre és új projektekre, például podcastekre fognak fókuszálni. A tervek szerint mindez jövő tavasszal indul majd el.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!