Kiderült, hogy mi lesz a neve Kulcsár Edináék kislányának

Hiszik, hogy ő sem lesz mindennapi.

Már februárban kiderült, Nagyon különleges és fantasztikus neve lesz Kulcsár Edina és G.w.M kislányának 2023. February 09. 08:00 hogy nagyon különleges és fantasztikus neve lesz Kulcsár Edina és G.w.M kislányának, de hogy pontosan mi is, azt egészen eddig nem árulták el.

„A kislányunk az Amara nevet fogja viselni. Arra törekedtünk, hogy ne mindennapi nevet adjunk neki, mert hisszük, hogy ő sem lesz mindennapi!”írta Instagram-oldalán a kismama.

Hozzátette, hogy fontos szerepet játszott a névválasztásban a számmisztika is, hogy melyik szám tartozik Amara nevéhez és ez alapján mik lesznek rá jellemzőek. Mint írja, a 7-es számot képviseli a neve, pont, mint amit az apukájáé is. Edina szerint egy az egyben igaz G.w.M-re a leírás, és nagyon örülnének, ha a kislányuk is olyan lenne, mint ő.

„Mivel ez a név egy nem túl sűrűn előforduló név, így nem sokat tudni róla, de több oldalról tájékozódva, összességében azt jelenti, hogy elpusztíthatatlant, örökkévaló, kegyelem és latin eredetű. Szerintünk tökéletes nevet sikerült neki választanunk. Nekünk legalábbis az, és hisszük, hogy ő is szeretni fogja. Várunk angyalkánk!” – zárta a posztot.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!