Kevés szexibb kismama van Rihannánál

Nem rejtegeti pocakját.
-----

Ilyen büszkén mutogatja pocakját Rihanna – írtuk Ilyen büszkén mutogatja pocakját Rihanna – Nem véletlenül időzítették így a bejelentést February 03. 15:58 kicsivel több, mint egy hónapja. És ez azóta sem változott. Az énekesnő most saját márkájának, a Fenty Beautynak egy hivatalos eseményén vett részt, és a képek láttán meg merjük kockáztatni, hogy nem sok szexibb és bevállalósabb kismama van, mint ő.

Rihanna korábban sem volt szégyenlős, de most valahogy még jobban élvezi, ha minden szem rászegedőzik. A People-nek nemrég azt mondta, nagyon élvezi, hogy nem kell takargatnia a pocakját és bizony bármit fel is vesz, amihez csak kedve van, nem akar megfelelni senkinek.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!