Kevés szexibb kismama van Rihannánál

Nem rejtegeti pocakját.
-----

Ilyen büszkén mutogatja pocakját Rihanna – írtuk Ilyen büszkén mutogatja pocakját Rihanna – Nem véletlenül időzítették így a bejelentést 2022. February 03. 15:58 kicsivel több, mint egy hónapja. És ez azóta sem változott. Az énekesnő most saját márkájának, a Fenty Beautynak egy hivatalos eseményén vett részt, és a képek láttán meg merjük kockáztatni, hogy nem sok szexibb és bevállalósabb kismama van, mint ő.

Rihanna korábban sem volt szégyenlős, de most valahogy még jobban élvezi, ha minden szem rászegedőzik. A People-nek nemrég azt mondta, nagyon élvezi, hogy nem kell takargatnia a pocakját és bizony bármit fel is vesz, amihez csak kedve van, nem akar megfelelni senkinek.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!