Hoppá! Úgy tűnik, nem vigyázott eléggé Marilyn Monroe ikonikus ruhájára Kim Kardashian

Egy hónappal azután, hogy a celeb végigsétált a Met-gála vörös szőnyegén egy ikonikus ruhában, amelyet valaha Marilyn Monroe viselt, sérülések nyomai látszanak a ruhán.
-----

Kim Kardashiant már sok kritika érte, amiért Marilyn Monroe egyik leghíresebb ruháját viselte a Met Gálán. Ezen a héten, több mint egy hónappal az esemény után, a ruhadarabról újonnan közzétett képeken, amelyeket Chadmichael Morrisette képzőművész, valamint a múzeumi és jelmezkiállítás kurátora készített, sérülés nyomait mutatják – írja a Mindenütt Nő.

Június 13-án a magángyűjtő, a Marilyn Monroe Collection Instagram-oldalán tettek közzé előtte és utána fényképeket a kristályokkal kirakott ruháról, amelyet 1962-ben viselt a néhai hollywoodi ikon, hogy elénekelje a „Happy Birthday”-t John F. Kennedy elnöknek.

Az új képeken a ruha hátsó részén hiányoznak a kristályok és néhány csak úgy a cérnákon lóg.

Az orlandói múzeum a Julien’s aukción 2016-ban vásárolta meg a ruhát Guinness-rekordot döntő 4,8 millió dollárért, és engedélyt adott Kimnek, hogy kölcsönkérje és viselje, amit meg is tett, amikor végigsétált a Met vörös szőnyegén barátjával, Pete Davidsonnal.

Kim kezdetben nehezen tudta felvenni és majdnem sírva fakadt, hogy nem lehet a ruhát átalakítani mivel nem nagyon illett rá. Azt nyilatkozta, hogy „rendkívül tiszteli a ruhát és azt, hogy mit jelent az amerikai történelem számára”, és hozzátette: „Soha nem szeretnék benne leülni vagy vacsorázni, és nem áll fenn a veszélye annak, hogy megsérüljön.”

Annak ellenére, hogy a Vogue szerint „percekig” magán viselte az eredeti ruhát a Met-gálán, Kim kritikát kapott a történelmi viselet, a rajongók és a ruha tervezője, Bob Mackie részéről, aki azt mondta az Entertainment Weeklynek, hogy Marilynen kívül senki mást nem szabadna látni ebben a ruhában.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!