Brutál szexi ruhában kápráztat Halsey

Nem hagyott sokat a képzeletre.
-----

Az elmúlt napok egyik fő témája kétségkívül a divat volt az Oscar-gála miatt. Halsey például az egyik afterpartira, mégpedig a Vanity Fair által szervezettre volt hivatalos és bizony igencsak kitett magáért.

Dolce & Gabbana-estélyije nem hagyott sokat a képzeletre és az áttetsző csipkés anyag tökéletesen megmutatta irigylésre méltó alakját – pedig alig 8 hónap telt el azóta, hogy megszületett tündéri kisfia, Ender. Megmutatta tündéri kisfiát Halsey 2021. October 01. 09:15

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!