Eddig: 2 450 597 / 3 000 000 Ft, 114 támogató. Még3nap.
Légy része az igazságnak!

Vadítóan szexi: platinaszőkén hódít Dua Lipa

Sokaknak leesett az álla, amikor meglátták.

Igazából nincs új a nap alatt, hiszen láttuk már szőkén Dua Lipát, nem fél ugyanis merész frizurákat kipróbálni. De most valahogy mégis sikerült meglepnie mindenkit.

A Grammy-gálán ugyanis derékig érő, egyenesre vasalt, platinaszőke hajjal jelent meg. Mert hát egy ilyen ikonikus, 1992-es Versace-ruhához az dukál.

Donatella Versace pedig nem is lehetne büszkébb.

Légy része az igazságnak! 2023. november 27-től december 11-ig tart támogatás-gyűjtő kampányunk. Ennek során 3 millió forintot szeretnénk összegyűjteni. Minden forint számít!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!