Hirdetés
Hirdetés

Csak semmi előítélet! Csipkecsodák már férfiaknak is!

Új értelmezést nyert a kánikularuha kifejezés - a divat nem ismer határokat!
Hirdetés

Beindult az igazi nagy nyári hőség, mindenki igyekszik minél szellősebb ruhákba bújni. A csajokon falatnyi felsők, kis szoknyák feszülnek, vagy épp ellenkezőleg, a tökéletesen szellőző maxiruhákban flangálnak.

Lace me up
Hologram city

Valljuk be azonban őszintén, hogy az erősebbik nem itt hátrányból indul. A rövidnadrág póló kombináción nem lehet túllépni, de már egy épeszű szandál vásárlása is magasra teszi a lécet.

Lace me up
Hologram city

Erre a problémára kínál megoldást a kaliforniai központú Hologram City. A csipke ingek és rövidnadrágok már nem csak a hölgyeket várják - a Lace Me Up kollekcióban a szivárvány minden színe megtalálható!

Lace me up
Hologram city

Ha szerelembe estél ne fogd vissza magad - egy nadrág-póló szett alig 84 dollár - a hülyének is megéri! A kínálat széles, a kereslet kérdéses, de jobb ha megjegyezzük a márkát. Ki tudja, talán az ő kreációik lesznek a következő Coachella sztárjai!

Lace me up
Hologram city
Hirdetés

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!