Jól beoltotta Kiss Ramónát Kajdi Csaba

Nem tetszett neki a ruhája.
-----

Igazából megszokhattuk már, hogy Magyarországon is egyre extrémebb ruhákban parádéznak a műsorvezetők és a zsűriben helyet foglaló hölgyek. Lékai-Kiss Ramóna sem éppen egy visszafogott estélyiben bukkant fel hétvégén a Dancing With the Starsban, ami mellett Kajdi Csaba sem mehetett el szó nélkül.

A műsorvezetőnek nagyon bejött a ruha, na meg a hozzáigazított haj és smink is, így több képet is posztolt a közösségi oldalakra. Az egyikhez például azt írta, hogy „ritkán tetszem magamnak, de most nagyon!” Viszont úgy tűnik, hogy a temérdek bók ellenére a modellügynök nagyon nincs vele egy véleményen.

„Egyre viccesebbek a ruháid! Összevesztetek a Lindával?” - írta néhány sírva nevetős emoji kíséretében Kajdi az egyik kép alá. És hogy ki az a Linda? Nos, nem más, mint a ruha megálmodója, Holdampf Linda ruhatervező-stylist.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!